lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Nieuws, info en tips

Met Pasen al open!

Pasen valt in 2018 heel vroeg en dat maken we als start van het seizoen.

Goede Vrijdag 30 maart is de 1ste dag dat de Lingesluis weer open is: net als in de maand april draaien we dan van 10-16 uur, 7 dagen per week.

Vroeg inschrijven open havendag is slim

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip en velen weten dan Gorinchem te vinden. Vindt u het leuk om deel te nemen aan deze dag?  Meer informatie

Vacature seizoenskracht Lingehaven

Neem jij gastheerschap serieus? Kun je goed zelfstandig én in teamverband functioneren, werk je zorgvuldig, serieus en begrijp je dat bootgasten ook in de weekenden en op feestdagen arriveren in een passantenhaven? Dan ben jij misschien de Lingehaven-match voor seizoen 2018. Lees verder

Ontdek de Biesbosch

Peddelen door kreken onder overhangende wilgentakken. Ontdekken van talloze vogels in nieuwe natuurgebieden. Struinen over onverharde paden. Fietsen door eeuwenoude polders. Gezellig aan boord van een rondvaartboot met een hapje en een drankje. Speuren naar bevers. Ontdekken van sporen. Wandelen langs rijk begroeide oevers. Ervaren hoe de oude griendwerkers leefden. Hoe je de natuur ook wilt beleven, Nationaal Park De Biesbosch biedt het allemaal.

Lingehavenkrant

De Lingehavenkrant van voorjaar 2018 is al weer in de maak. Daar wil je als bedrijf natuurlijk ook in staan. Want de boot-gasten van de Lingehaven gaan zonder uitzondering allemaal wel de stad in om te winkelen, een terrasje te pikken of een hapje te eten.  Dus een Lingehavengast is een binnenstad-bezoeker.

Ambitie in duurzaamheid

Lingehaven probeert in 2018 de groene lat voor zichzelf hoger te leggen. Dat betekent dat we ons uiterste best gaan doen om naast de Blauwe Vlag ook de groene wimpel binnen te halen. Mei 2018 zullen we horen of het lukt, zowel de Blauwe vlag als de Groene Wimpel wordt dan bekend gemaakt.